Wie zijn we?

Wie zijn we?

Wij zijn Seppe en Aaron, beiden oprichter van ‘Bar Filia’, een cocktail- en tapasbar in het hartje van Kortrijk, België.

Seppe, al jaren actief in de cocktailwereld, bleef zichzelf ontwikkelen door talloze boeken te lezen en het internet af te schuimen naar nieuwe inzichten op vlak van dranken en cocktails.

Hij genoot echter van enkele opleidingen zowel binnen als buitenlands om zijn kwaliteiten beter te kunnen uiten in de vorm van de uitbating, workshops en consulting.

Aaron, ook al jaren actief in de horecawereld leerde de knepen van het vak door ervaring op te doen in zowel grote ketens alsook in 1 van de populairste eetkroegen van de streek.

De twee ondernemers bundelden zo de krachten om Bar Filia uit de grond te stampen.

Al 3 jaar drogen ze zelf hun fruit om te verwerken in hun creaties die je overigens kan bewonderen op hun instagram: @barfilia.

Hierbij kwam de vraag van vele klanten en concullega’s of ze gedroogd fruit wilden voorzien voor restaurants, bars, trouwfeesten, communies, etc,..

Naast de vraag voor gedroogd fruit kwam er ook vaak de vraag welke bartools zij gebruikten en/of welke tools zij zouden aanraden. 

Na enkele maanden brainstormen begon het idee vorm te krijgen;

Filia’s Bar Tools.

Dé webshop waarbij de beste bar tools worden aangeboden binnen een aangename prijscategorie. 

Elke startende horeca-zaak of eventplanner struggelt met de zoektocht naar kwalitatief en duurzaam cocktailmateriaal. Gelukkig kunnen jullie nu beroep doen op onze expertise! 

Bij gebrek aan ervaring is het soms moeilijk om het betere materiaal eruit te pikken en de stap te zetten om deze aan te kopen. Wij selecteerden de beste, meest trendy bartools zodat jullie zoektocht bij ons eindigt.

De jonge ondernemers werken uitsluitend met hun eigen producten omdat ze echt overtuigd zijn dat deze tools de beste kwaliteit/prijs producten op de Europese markt zijn.

Terug naar blog